26.3.13

giveaway / MakaSSende Hediye Çeki

Uzun sayılabilecek bir aradan sonra herkese merhaba. Blogu ihmal edişimi unutturmayı kolaylaştırır belki bugün size duyuracaklarım. Bugün blogda hem kutlama hem de bir hediye var. 14 Nisan Fashionality 'nin doğum günü, yani blogum 1 yaşına girmek üzere. 1 senedir heyecanımı, sevincimi ya da sıkıntılarımı paylaştığım gibi bunu da sizinle paylaşmak ve bu kez beraber kutlamak istedim.

Kutlamaya MakaSSende 'den küçük siyah bir elbise tasarlayarak başladım.

Makassende

 

Makassende1
MakaSSende de nedir diyenler için biraz anlatayım; MakaSSende, aradığı giysileri bir türlü bulamayan ya da aramaya vakti olmayan; kendi tasarımını giymek isteyen, giydiklerinin sadece kendisine özel olmasını isteyen veya vücut ölçüleri standartlardan daha farklı olduğu için hayallerindekini giyemeyen kadınlar için dijital bir tasarım atölyesi. Kısacası, dilediğinizce kıyafet tasarlayabileceğiniz bir web sitesi. Elbise, etek veya gömleğinizi tasarlıyorsunuz, MakaSSende sizin için, size özel dikilmiş tasarımınızı adresinize yolluyor. Size biraz kopya; benim elbisem Milano modeli, %75 Viskon, siyah renkli ve kayık yaka, sırtı U dekolte, kolsuz ve kuşağı da koyu kırmızı renkte. 
Makassende8


Herkesin stili ayrı tarzı ayrı, bunu gösterme şekli de ayrı. Fashionality 'i yazmaya başladığımda, yola çıkış noktam modanın kişiliğin bir uzantısı olarak, kendini ifade aracı olarak kullanılabilir olmasıydı. Kendi yaşantımın, stilimin ifadesi olan Fashionality sizlerin desteği ile 1 yaşını doldurmak üzere. Bu nedenle Fashionality'i benimle birlikte büyüten sizlere bir hediyem var; şanslı bir kişiye MakaSSende 'den 300 TL değerinde hediye çeki. Böylece siz de hayalinizdeki tasarımı gerçekleştirebilir, kişiliğinizi yansıtan mükemmel kıyafeti kendiniz tasarlayabilirsiniz. Dilerseniz sürecin sonunda tasarladığınız MakaSSende ile bir Fashionality postu da yapabilirsiniz. Ben de MakaSSende ile tasarladığınız ürünü ve kendi stilinizi nasıl yansıttığını anlatan stil postunu Fashionality 'de yayınlayacağım.

Makassende4

 

Makassende5

Katılım için 8 Nisan günü 24:00 'a kadar yapmanız gerekenler;

  • Fashionality'nin Facebook ve Twitter üzerinden takipçisi olmanız.

  • MakaSSende Resmi Facebook Sayfasını beğenmeniz ve Twitter hesabını takip etmeniz.

  • Çekilişi Twitter, Facebook veya varsa blogunuzda duyurmanız.

  • Bu postun altında yer alan "Comment" kısmına tüm şartları yerine getirdiğinize dair bir yorum bırakmanız. Yorumunuz ile birlikte iletişim bilgilerinizi de bana bırakmayı unutmayın. :)


Katılım için son tarih 8 Nisan 2013. Talihli kişi Fashionality'de duyurulacak. Unutmayın, kazanan kişi bir de tasarımı ile beraber kendi Stil Post'unu hazırlayacak, ben de Fashionality 'de yayınlayacağım. Herkese bol şans!

Makassende6
Makassende7
Elbise : MakaSSende , Ayakkabı : Zara

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder